Herkströter Consultancy

Profiel

Profielschets

Herkströter Consultancy is sinds 1999 een advies- en projectmanagementbureau op het gebied van Facility Management & Bouw Consultancy. De meerwaarde, naast de deskundigheid en actiegerichtheid, is dat u door middel van één loket (turnkey) uw zaken kunt regelen. Hiermee zijn wij het portaal van uw facilitaire diensten & bouwmanagement.

Wij zijn een frisse organisatie die over een ruime en aantoonbare expertise beschikt op het gebied van (totaal) facility management en Bouw management. Wij adviseren op een transparante, pragmatische en no-nonsense wijze. Naast het adviseren ligt de kracht ook in het implementeren van de procesgeoriënteerde adviesconcepten. Bovendien bieden wij een breed pakket van diensten en services aan. Met deze aspecten onderscheiden wij ons en tonen hiermee de meerwaarde aan .

Herkstroter Consultancy heeft een dienstverlening waarin niet alleen de verbouwing en de bijbehorende coördinatie kan worden aangeboden, maar dus ook de gehele facilitaire invulling daarna welke nodig is voor de opdrachtgever om zijn core-business uit te kunnen voeren.

Tevens zijn wij sinds 2007 actief met een DIGITAAL/ONLINE veiligheidsconcept waarin brand en inbraak veiligheid centraal staan.

Doelstellingen:
Vraag gestuurde – op maat gemaakte – diensten en services verlenen, een betrouwbare partner zijn, continu trachten een win-win situatie te creëren en de ‘afspraak is afspraak’-mentaliteit te hanteren. Het is een ambitie van Herkströter Consultancy om een belangrijke aanbieder te worden op het gebied van facilitair & bouwmanagement.

Strategieën:
verbeteren van vakkennis/expertise en kwaliteit, anticiperen op de steeds veranderende vraag van diensten, onderhouden van een goede relatie met klanten en branchegenoten en het kunnen aantonen van een zich onderscheidende meerwaarde

Meer weten?     Mail naar post@herkstroter.com of vul het contactformulier in.   Wij lichten ons profiel graag persoonlijk aan u toe.